Van online reserveren tot klantenpas

Als dé dienstverlener in de beauty-branche kunt u bij B&F ook terecht voor marketingcampagnes. Of het nu gaat om Loyaliteitssystemen, Direct Mailing, Huis aan Huis reclame of een campagne die speciaal voor u wordt ontwikkeld, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Bovendien hebben we perfecte tools voor eigentijdse communicatie met uw klant, waarmee u uiterst professioneel uw markt kunt bewerken.

Afspraak per SMS

De oplossing om het vergeten van afspraken tegen te gaan! Dagelijks worden vanuit uw salonprogramma automatisch afspraakbevestigingen naar uw klanten gestuurd. Hier hoeft u dus zelf niet voor te doen. Naast het voorkomen van een vergeten afspraak, maakt u bovendien een uiterst professionele indruk onder uw klanten..

Online afspraken boeken

Wilt u uw klanten de mogelijkheid geven om online een afspraak te maken? Dat kan. Onze schoonheidssalonsoftware bevat namelijk de mogelijkheid om een perfect digitaal afsprakenboek te gebruiken. Dit afsprakenboek op uw kassa-computer is gekoppeld aan uw openingstijden en de urenregistratie van uw medewerkers. Met de optie online-boeken onstaat er de mogelijkheid dat uw klanten via uw Internet site afspraken bij u kunnen boeken. De gemaakte afspraken verschijnen vervolgens op uw afsprakenboek in de zaak. Het online reserveren is zo gemaakt, dat het rekening houdt met welke medewerkers beschikbaar zijn voor online boeken, de voorkeur van de klant voor een medewerker, de duur van de behandeling en de eventuele inwerktijd hiervan etc.. Uiteraard is dit product zo ontwikkeld dat uw klant geen volledige inzage krijgt in uw afsprakenboek.

Klantenpassen

Klantenpassen hebben we in allerlei uitvoeringen, u bent dus niet gebonden aan een bepaald ontwerp van de klantenpas. Ons beautypakket is zo uitgebreid, dat u evenmin gebonden bent aan een bepaald pas-systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een bepaalde korting aan de pas koppelen, maar ook de klant laten sparen voor punten. Het sparen punten kan vervolgens gekoppeld worden aan het besteed bedrag van de klant, maar bijvoorbeeld ook aan de snelheid waarmee de klant terug komt in uw zaak. Ook is het mogelijk aanbiedingen te doen, waarmee extra punten worden verkregen. Ook de wijze waarop de punten verzilverd kunnen worden, is door uzelf te bepalen. Uiteraard hebben we hier veel ervaring mee en kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

Email Campagnes

In onze schoonheidssalon software is het eenvoudig mogelijk email campagnes te bouwen en deze te versturen aan een klantenselectie van uw keuze. Deze selectie kunt u namelijk heel makkelijk maken in het mailingsgedeelte van onze software. Zo kunt u bijvoorbeeld een mailing versturen aan alle klanten die een emailadres hebben, of aan alle kleur-klanten of aan alle klanten die een bepaald bedrag besteed hebben etc... Mocht u geen idee hebben welke campagne u aan wie het beste kunt versturen, hebben wij al professionele campagnes klaar staan in uw huisstijl.

Speciale Ontwikkeling

Heeft u specifieke wensen of wilt u dat wij een campagne speciaal voor u ontwikkelen? Neem contact met ons op... bijna alles is mogelijk!

 

afspraak per sms online boeken
klantenpas e-mail actie


(Flash embed alternative text).