Training en opleiding

Naast de gebruikerscursussen en trainingen die gericht zijn op onze beautysoftware biedt B&F ook een aantal exclusieve managementtrainingen aan. Deze cursussen richten zich op de bedrijfsvoering van uw onderneming. Dit kan zijn op strikt zakelijk niveau of juist op persoonlijke verbetering van de zakelijke capaciteiten van ondernemer of medewerkers.

B&F werkt exclusief samen met Nederlands beste trainings- instituut.

Heel bewust is gekozen voor een mensgerichte training, gericht op persoonlijke groei. Dit als een belangrijke aanvulling op onze eigen expertise, te weten: zakelijke en cijfermatige trainingen. Onderwerpen als leidinggeven, lastige gesprekssituaties en conflicthantering komen op een praktijkgerichte wijze aan de orde.

Voordat de training van start kon gaan is hard gewerkt om deze cursus perfect aan te laten sluiten op uw ervaringen als ondernemer. Door een heel team van uiteenlopende specialisten wordt u onder handen genomen.

Iedere ondernemer komt met zijn of haar eigen beweegredenen, maar allemaal met 1 doel: leren en verbeteren! Zes sessies lang is het hard werken en menig avondje wordt er nog lang nagesproken. Aan het einde volgt altijd de evaluatie. Conclusies tot op heden: top, top, top en bovendien dringende verzoeken om een vervolg.

Al met al een prachtige aanvulling op onze dienstverlening.Training en opleiding