B&F Xperience, trendsetter op het gebied van instore en online winkelbeleving

De B&F Groep heeft meer dan 20 jaar ervaring met winkelautomatisering en een groot aantal van onze klanten maken ook al zolang gebruik van onze oplossingen . Steeds meer krijgen wij de vraag naar intelligente –high end- oplossingen om de beleving rondom het winkelen te verbeteren.

De oplossingen die wij bieden moeten de winkelbeleving aantrekkelijker maken waardoor klanten sneller binnen zullen komen en ook langer binnen zullen blijven. Onze oplossingen richten zich veelal op instore communicatie. Daar waar het online oplossingen betreft (zoals onze virtuele spiegel) is het doel altijd om via een multi channel benadering de klant via het online kanaal naar het klassieke kanaal (de winkel) toe te trekken.

Onze Xperience producten zijn veelal gelinkt aan onze software waardoor de functionaliteit maximaal te benutten is. Het is echter niet noodzakelijk om ons winkelautomatiseringspakket te gebruiken. Alle systemen zijn ook los verkrijgbaar.
Heeft u vragen of wilt u graag dat een van onze accountmanagers contact met u opneemt? Neemt u telefonische contact met ons op of gebruik onderstaand formulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

contact