B&F introduceert nieuwe hardware lijn en kiest voor touchscreen

Al ruim 20 jaar levert B&F naast winkelsoftware ook de bijbehorende hardware. Bij de bepaling van het assortiment computers en randapparatuur is kwaliteit en daarmee duurzaamheid, altijd beslissend geweest. Dit heeft tot gevolg dat B& F-computers een ongekend lange levensduur hebben.

Het kwaliteitsverschil tussen computers is moeilijk zichtbaar. In dit opzicht lijken computers op auto's: aan de buitenkant glimmen ze allemaal, maar de kwaliteit van elk onderdeel bepaalt uiteindelijk of de auto of computer zorgeloos is of niet.

De belangrijkste onderdelen van de computer zitten binnen in de kast. Deze worden ook wel componenten genoemd. Het prijsverschil tussen eenzelfde soort componenten is enorm. De duurste is veelal 3 tot 4 maal duurder dan de goedkoopste. Welke neem je dan? Neem je de goedkoopste, dan kun je een prachtige aanbieding doen vergelijkbaar met de bekende groot-winkelbedrijven. Kies je voor kwaliteit, dan zijn de kopers op lange termijn erg tevreden, maar lijk je erg duur.

U, als onze klant vertrouwt 5 tot 6 dagen per week gedurende 8 uur of meer per dag op onze apparatuur en daarom zullen we nooit voor onzekere of zelfs slechte kwaliteit kiezen. Toch willen wij u een allround tevreden gevoel bezorgen, hetgeen dus ook een aantrekkelijke prijs betekent.

Of het nu gaat om een kassasysteem, kassalade, bonprinter, barcodescanner of verbruiksartikelen als kassabonrollen of pinrollen, B&F heeft de inkoop van alle bij haar aangesloten computerbedrijven gebundeld en heeft als gevolg van dit volume uitstekende afspraken kunnen maken bij haar leveranciers. Dit levert vele voordelen op, waar we ook u van willen laten profiteren.

Het resultaat, onze nieuwe hardware lijn, stellen wij graag aan u voor!

(Natuurlijk werkt ons retailpakket ook uitstekend op een conventionele PC)

Computer en touchscreen in één

All in one systeem, touchscreen met geintegreerde computer

Een beresterk "all in one - systeem". Alles in een keer geregeld, prachtig design en geen dikke computerkast meer onder uw balie. Bovendien heeft u geen muis meer nodig, want u bedient hem volledig met de vinger op het scherm.