B&F Xperience, Virtuele spiegel online

De B&F Groep heeft een wereldprimeur op het gebied van digitaal brillen passen eventueel gekoppeld aan uw eigen voorraad. Bij de virtuele spiegel wordt de keuze gegeven welk merk men wil bekijken. Daarna kunnen alle brillen bekeken worden die u, als opticien, in uw eigen winkel aanbiedt.

De meeste brillen kunnen volledig in 3D gepast worden middels augmented reality technologie. Dit houdt in dat de gebruiker gewoon zijn hoofd kan bewegen en naar links en rechts draaien. Ondertussen blijft de bril gewoon op het hoofd zitten alsof deze daadwerkelijk op het hoofd staat.

Deze tool is uitermate geschikt om de consument wel het gemak van het online kanaal te bieden maar deze toch te verleiden naar de winkel toe te komen. Immers de brillen zijn virtueel te passen en dan 24 uur per dag 365 dagen in het jaar. Ze kunnen echter niet gekocht worden via het online kanaal. Middels een reserveringssysteem worden de, aan de voorraad in de winkel gekoppelde monturen en zonnebrillen, apart gehouden zodat de consument deze in de winkel werkelijk kan passen én kopen.

Koppeling naar facebook

Indien de consument meteen foto’s wil delen met vrienden op Facebook dan is het mogelijk om dit rechtstreeks te doen. Hierdoor wordt er extra veel aandacht gegeven aan de mogelijkheden die u in uw winkel biedt.

Deze technologie is gepatenteerd en nergens anders verkrijgbaar. Wilt u dus voorop lopen en u onderscheiden van anderen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook vast een kijkje nemen bij een van de aangesloten opticiens: www.jongenopticiens.nl

contact