Inleiding

B&F Groep is een organisatie die zich ten doel stelt de zelfstandig ondernemer/winkelier te ondersteunen bij het behalen van een optimaal rendement. Optimaal betekent in dit geval niet alleen zoveel mogelijk, maar ook zo makkelijk mogelijk. Om dit overtuigend waar te maken, heeft B&F heeft zich gespecialiseerd in een aantal branches, te weten: de kappers-, de beauty-, de mode/kleding-, de optiek- en de audiobranche.

Professionele softwarepakketten, welke overigens bij herhaaldelijk onderzoek als "het beste" getest worden. Toch is automatisering of een softwareprogramma in onze filosofie niet meer of minder dan het basisgereedschap om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen, het bedrijf gedetailleerd te kunnen analyseren en gericht actie te kunnen ondernemen op verbeterpunten.

Het bovenstaande betekent dat het bij de B&F Groep met automatisering niet ophoudt. En dat klopt...., waar anderen stoppen, proberen wij verder in de behoefte van de ondernemer te voorzien.

Vervolgtrajecten als:

- periodieke bedrijfsanalyses
- ondersteuning door onze bedrijfsadviesdienst
- ontwerp en realisatie van marketingacties
- ontwerp en realisatie van Internet-toepassingen
- opleiding en training
.... zijn te vinden in één en dezelfde organisatie. Een filosofie die onze relaties erg aanspreekt, zelfs in die mate dat het in diverse branches heeft geresulteerd in een marktleidende positie.

Deze voorsprong maakt het mogelijk ons aanbod continu op de ontwikkeling van de markt af te stemmen. Resultaat: toonaangevende producten en diensten gemaakt voor winnaars, welke uit zijn op:

... winst onder de streep
... winst in de strijd met de concurrentie.

Hans Lugtenberg
Algemeen Directeur
Onze visie op automatiseringOndernemen is net topsport

Hard werken, risico nemen en doorzetten zijn slechts enkele overeenkomsten. Om het gewenste resultaat te bereiken komt het bovendien aan op het nemen van de juiste beslissingen. Gaan werken met B&F is zo'n beslissing, want B&F blijkt de perfecte coach voor het gewenste resultaat...